Despre mine

You'll learn everything from us.

Bună!

Sunt aici pentru a vă asculta, a vă înțelege și a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Vă pot însoți prin momentele dificile sau grele ale vieții în ariile mele de expertiză. Formarea mea profesională, experiența în consiliere și experiența de viață, însoțite de păs și empatie,  pot fi ingredientele de care aveți nevoie în momentele dumneavoastră de dificultate.

Sunt aici pentru a vă asculta și pentru a vă ajuta să găsiți o cale mai bună.

M-am născut și eu ca să fiu pentru o vreme călătoare pe pământ… am călătorit câțiva zeci de ani tot mereu întrebându-mă care este rostul vieții mele… Târziu am înțeles că viața e frumoasă când faci și viața celorlați frumoasă… pentru că egoismul nu aduce fericire! Puteți afla mai multe despre mine din  ceea ce scriu și fac.

Sunt căsătorită cu un soț minunat, avem 2 copii și viața noastră este dedicată fericirii noastre și a celorlalți! Sigur, nu sunt toate perfecte, dar de fiecare dată este ceva frumos și minunat care ne înconjoară! Trebuie doar să ne deschidem mai larg inima să primim ce ni se oferă!

 

Ce-aș putea eu să vă mai spun despre mine? Îmi place să creez lucruri și mă pasionează tot ce este frumos! Am studiat și psihologia și din dorința de a găsi răspunsuri la întrebări și de a fi pregătită să fiu de folos și altora am studiat și Masterul în Psihologie clinică și Psihoterapie!

Astăzi încă mai învăt multe. Îmi place să citesc, să gândesc, să scriu și să vorbesc cu alții despre tot ce descopăr zilnic. Îmi place să călătoresc, să admir natura, să explorez munții și să îmi depășesc limitele! Nu îmi plac orașele aglomerate, prefer liniștea de la sate, liniștea din natură și oamenii care citesc!

Veți descoperi mai multe lucruri despre mine citind articolele din site și colaborând pentru liniștea și fericirea celor din jur.

Sunt deschisă pentru colaborări, sugestii și îndreptări! Nu sunt perfectă și nu le știu pe toate! Dar când apare o nouă întrebare e o nouă provocare să caut și să descopăr lucruri noi.

Vă aștept să călătorim împreună mai departe, să ne deschidem inima spre tot ce este frumos și bun să învățăm din greșeli și să mergem mai departe!

signature_img.png
Ana Gavril

Psiholog/Psihoterapeut

Rulează videoul
Despre formarea mea

Puțin din mine.

Înainte de toate sunt om. Mai apoi sunt un om imperfect cu dorințșa permanentă de evolușie și perfecționare. De aceea călătoria mea în acest domeniu e lungă. Dar pe scurt voi scrie mai jos câteva din formările mele.

Absolventă a programului de licență din cadrul facultății de psihologie din Brașov.

Am urmat programul de masterat al facultății de psihologie din Sibiu pe specializările: Psihologie clinică și Psihoterapie.

Am urmat cursurile de consiliere creștină prin Scoala de Formare in Consilierea Creștină