Despre mine

Sunt pasionată de psihicul uman, relații, atașament, dezvoltare personală, creșterea sănătoasă a copiilor, neuroștiințe și credință.

Bună

Sunt aici pentru a vă asculta, a vă înțelege și a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Psiholog clinician în supervizare cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul psihologilor din România.

Vă pot însoți prin momentele dificile sau grele ale vieții în ariile mele de competență. Formarea mea profesională, experiența în consiliere  și experiența de viață, însoțite de păs și empatie,  pot fi ingredientele de care aveți nevoie în momentele dumneavoastră de dificultate.

Master în Psihologie Clinică și Psihoterapie

Tehnici ABA în tulburările de spectru autist

Sunt psiholog clinician  la Centrul de Recuperare  ”Pruncul Isus” din Medias și fac psihoterapie cu copii cu afecțiuni neuromotorii, copii cu autism, ADHD, sindrom Down și alte afecțiuni.

Sunt aici pentru a vă asculta și pentru a vă ajuta să găsiți o cale mai bună.

M-am născut și eu ca să fiu pentru o vreme călătoare pe pământ… am călătorit câțiva zeci de ani tot mereu întrebându-mă care este rostul vieții mele… Târziu am înțeles că viața e frumoasă când faci și viața celorlați frumoasă… pentru că egoismul nu aduce fericire! Puteți afla mai multe despre mine din  ceea ce scriu și fac.

Sunt căsătorită cu un soț minunat, avem 2 copii și viața noastră este dedicată fericirii noastre și a celorlalți! Sigur, nu sunt toate perfecte, dar de fiecare dată este ceva frumos și minunat care ne înconjoară! Trebuie doar să ne deschidem mai larg inima să primim ce ni se oferă!

Ce-aș putea eu să vă mai spun despre mine? Îmi place să creez lucruri și mă pasionează tot ce este frumos! Am studiat și psihologia și din dorința de a găsi răspunsuri la întrebări și de a fi pregătită să fiu de folos și altora. Am studiat și Masterul în Psihologie clinică și Psihoterapie!

Astăzi încă mai învăț multe. Îmi place să citesc, să gândesc, să scriu și să vorbesc cu alții despre tot ce descopăr zilnic. Îmi place să călătoresc, să admir natura, să explorez munții și să îmi depășesc limitele! Nu îmi plac orașele aglomerate, prefer liniștea de la sate, liniștea din natură și oamenii care citesc!

Veți descoperi mai multe lucruri despre mine citind articolele din site și colaborând pentru liniștea și fericirea celor din jur.

Sunt deschisă pentru colaborări, sugestii și îndreptări! Nu sunt perfectă și nu le știu pe toate! Dar când apare o nouă întrebare e o nouă provocare să caut și să descopăr lucruri noi.

Vă aștept să călătorim împreună mai departe, să ne deschidem inima spre tot ce este frumos și bun să învățăm din greșeli și să mergem mai departe!

Ana Gavril

Psiholog/ Consilier creștin

Rulează videoul
Despre formarea mea

Puțin din mine.

Înainte de toate sunt om cu dorința profundă de cunoaștere și sens. De aceea călătoria mea în acest domeniu e lungă. Dar pe scurt voi scrie mai jos câteva din formările mele.

Licențiată în Psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educație din Brașov.

Master  la Facultatea de Psihologie și Științe Sociale din Sibiu pe specializarea: Psihologie clinică și Psihoterapie.

Tehnici ABA în tulburările de spectru autist.

Am urmat cursurile de consiliere creștină prin Școala de Formare in Consilierea Creștină.