M-am născut și eu ca să fiu pentru o vreme călătoare pe pământ… am călătorit câțiva zeci de ani tot mereu întrebându-mă care este rostul vieții mele… Târziu am înțeles că viața e frumoasă când faci și viața celorlați frumoasă… pentru că egoismul nu aduce fericire! Puteți afla mai multe despre mine din  ceea ce scriu și fac.

Sunt căsătorită cu un soț minunat, avem 2 copii și viața noastră este dedicată fericirii noastre și a celorlalți! Sigur, nu sunt toate perfecte, dar de fiecare dată este ceva frumos și minunat care ne înconjoară! Trebuie doar să ne deschidem mai larg inima să primim ce ni se oferă!

Ce-aș putea eu să vă mai spun despre mine? Îmi place să creez lucruri și mă pasionează tot ce este frumos! Am studiat și psihologia și din dorința de a găsi răspunsuri la întrebări și de a fi pregătită să fiu de folos și altora am studiat și Masterul în Psihologie clinică și Psihoterapie!

Astăzi încă mai învăt multe. Îmi place să citesc, să gândesc, să scriu și să vorbesc cu alții despre tot ce descopăr zilnic. Îmi place să călătoresc, să admir natura, să explorez munții și să îmi depășesc limitele! Nu îmi plac orașele aglomerate, prefer liniștea de la sate, liniștea din natură și oamenii care citesc!

Veți descoperi mai multe lucruri despre mine citind articolele din site și colaborând pentru liniștea și fericirea celor din jur.

Sunt deschisă pentru colaborări, sugestii și îndreptări! Nu sunt perfectă și nu le știu pe toate! Dar când apare o nouă întrebare e o nouă provocare să caut și să descopăr lucruri noi.

Vă aștept să călătorim împreună mai departe, să ne deschidem inima spre tot ce este frumos și bun să învățăm din greșeli și să mergem mai departe!