Bucurați-vă de relația intimă evitând greşelile

Bucurați-vă de relația intimă evitând greşelile

Bucurați-vă de relația intimă evitând greşelile

Sexualitatea a fost dintotdeuna un subiect tabu în familie și în societate. Asta ne-a făcut să trăim un oarecare disconfort când e nevoie să vorbim despre relația intimă dintre o femeie și un bărbat. Dar trebuie să fim conștiente că la fel ca oricare alte nevoi și plăceri fiziologige și aspectele intimității sexuale fac parte din viața noastră fie că vorbim, fie că nu vorbim despre ele.

Relația intimă dintre un bărbat și o femeie a fost dintotdeauna un subiect greu de abordat. De multe ori chiar nu găseşti persoane cărora să le împărtășesti trăirile, nedumeririle şi problemele tale. De aceea multe femei ajung nemulţumite de viaţa lor intimă. Indiferent de cercul de prietene în care eşti, aceste subiecte nu prea se discută. Desigur că ar putea fi multe cauze în neîmplinirea ta sexuală însă cauză nu trebuie să fii chiar tu. Parcurgem împreună câteva greşeli des întâlnite, care s-ar putea să îţi  diminueze plăcerea sexuală sau chiar să îţi ruineze viaţa intimă.

Ai relaţii intime doar din datorie pentru partener, nu şi pentru  tine.

Multe femei fac asta, şi cel puţin odată poate ai făcut-o şi tu. Se ştie căci relația intimă este un bun remediu pentru durerile de cap, dureri de spate, etc. cât şi pentru stress.  Pentru bărbaţi însă relația intimă este modul  explicit de a primi dragoste, grijă, preţuire, respect iar pentru femei afecţiunea este înţeleasă prin protecţie, grijă şi atenţie. Sunt diferite moduri şi totuşi transmit acelaşi mesaj “ afecţiune”. Însă aşa cum poate de multe ori şi tu ai avut relații intime cu soțul tău înţelegându-i “nevoile”  şi el ar putea să te înţeleagă şi să tolereze oboseala ta sau indispoziţia, fără chiar să se supere. Trebuie doar să comunici aceasta atunci când chiar este așa și să fii sinceră. Nu face aceasta însă pentru toate micile tale nemulțumiri.

Bucurați-vă de relația intimă evitând greşelile – principii

Gândeşte frumos despre relația intimă!

Dorinţele din timpul zilei legate de relația intimă te vor entuziasma mai mult atunci când îţi întâlneşti soţul. Şi relația intimă ca oricare alte nevoi umane are valoarea sa. Poate  că unele femei au avut parte şi de incidente cu unele amintiri mai puţin plăcute despre sex, însă cu siguranţă dacă veţi sta bine să vă gândiţi veţi descoperi că sunt şi multe amintiri plăcute. Gândiţi-vă mai mult la episoadele plăcute din viaţa intimă personală şi propuneţi-vă să le repetaţi şi să mergeţi mai departe în experienţe şi plăcere. Felul în care gândeşti despre sex îţi va influenţa viaţa intimă şi  vei simţi plăcere sau dezamăgire.

Fă din relația intimă o bucurie!

Multe femei nu fac o prioritate din relația intimă şi nu îi dau importanţă. Este o atitudine total greşită! Revizuește-ţi priorităţile, vezi ce te împiedică să faci din viaţa intimă o proiriate şi schimbă-ţi priorităţile! Viaţa de familie va fi mult mai frumoasă şi vei avea parte de împlinire şi bucurie!

Lenjeria intimă – un plus de feminitate!

Instinctele masculine sunt bazate în principal pe vizual şi bărbaţii adoră lenjeria intimă. Desigur aici când vorbim de lenjerie intimă există o mare diversitate de la “cele mai”… până la cele cu “bun gust”, însă cu siguranţă dacă nu excluzi acest element din mintea ta, vei găsi ceva plăcut, fermecător care să ţi dea un plus de feminitate şi să aduci un element nou şi frumos în relaţia voastră.

Nepretuirea şi nemulţumire faţă de propria persoană!

Nici o femeie nu este perfectă în mintea ei, însă totul depinde de cum reuşeşte fiecare să depăşească aceasta problemă, care de cele mai multe ori există doar în mintea ei. Femeile sunt prea critice de felul cum arată, însă bărbaţii nu pun mare accent pe aceastea, cât pe faptul de a fi în intimitate şi a simţi plăcere şi satisfacţie.

Dar nu uita că dacă nu îţi îngrijeşti propria persoană atât psihic cât şi fizic nu vei avea decât de pierdut. Preţuieşte-te şi fă tot ce poţi pentru un aspect îngrijit dar mai ales foloseşte-ţi toate resursele pentru a fi tot mai plăcută. Acordă atenţie alimentaţiei sănătoase, sportului, cât şi educaţiei tale. Vei fi o femeie puternică, vei şti ce vrei şi vei primi ce îţi doreşti.Vei avea doar de câştigat!

Alungă plicitiseala şi rutina!

Pe cât posibil măcar din când în când căuta soluţii noi pentru relația intimă. Fie că schimbaţi dormitorul şi mergeţi într-o excursie…folosiţi-vă creativitatea pentru a nu lăsa pliciseala  în viaţa voastră intimă. Dacă mă veţi întreba : de ce? Eu v-aş răspunde că plictiseala în oricare aspect al vieţii noastre nu este constructivă, cu atât mai mult în relaţia intimă care este “motorul” familiei !

Aprecierea şi mulţumirea!

Mulţumirea vine din adâncul inimii şi nu trebuie să lipsească într-o relaţie. Două persoane care se iubesc nu trebuie să uite să îşi arate apreciera şi mulţumirea, iar dacă mai este câte ceva de corectat nu uitaţi să folosiţi doar dragostea şi niciodată critică. Poţi face anumite sugestii în ceea ce crezi că ar fi bine de schimbat şi desigur să lucraţi împreună la aceasta fără răutate şi critică!

Vă doresc iubire multă şi o familie frumaosă!

Facebook
Twitter
Email
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole