Consilierea psihologică primară este un proces ce abordează de obicei o problemă specifică, lucrându-se pe o perioadă mai scurtă de timp. Consilierea psihologică promară se desfăşoară într-un mediu sigur şi confortabil, care îţi asigură confidenţialitatea și
alături de un psiholog specializat:
– vei explora o anumită problemă şi vei elabora un plan pentru depăşirea acesteia;
– vei învăţa cum să îţi creşti bunăstarea generală;
– vei învăţa cum să îţi gestionezi mai bine stresul și să reduci din comportamentele dezadaptative;
– vei găsi soluţii pentru ieşirea dintr-o criză;
– vei reuşi să funcționezi mai bine, din toate punctele de vedere.
Consilierea psihologică are ca scop facilitarea funcționării personale și interpersonale. Acest proces se concentrează pe aspecte emoționale, sociale, vocaționale, educaționale și care țin de sănătate și dezvoltare.
Metodele prin care poți face o programare sunt:
Telefon: 0742470356 (dacă sunt în ședință nu voi putea răspunde la telefon).
E-mail: ana@consilierepsihologică.info
Mesaj Wp: 0742470356.
În formularul de contact de pe site.
După primirea cererii de programare vom stabili o oră și dată pentru o ședință GRATUITĂ de informare de 15 minute poți cere mai multe informații.
După prima ședință GRATUITĂ de informare vei primi consimțământul informat și contractul de servicii pentru completare și semnare. După ce le completezi și le retrimiți către mine vom programa de comun acord ședințele de testare/consiliere psihologică. Apoi ne vom întâlni fizic în cabinet.
Este un proces structurat de colectare a informațiilor relevante despre starea mentală, comportamentală și emoțională a persoanei. Acest proces implică utilizarea unor teste standardizate, interviul clinic și observații comportamentale. Apoi vom începe ședințele de consiliere psihologică și vom stabili împreună procesul de consiliere psihologică.
Include un număr de 4-5 ședințe cu durata a 50 minute fiecare în care vom aborda structurat și specific problemele sau nevoile pentru care ați apelat la psiholog. Scopul consilierii psihologice este de a vă restabili echilibrul psiho-socio-emoțional și de a avea relații sănătoase și funcționale cu ceilalți. Vei învăța să te cunoști mai bine, să îți identifici propriile resurse și să te folosești de ele.
Consilierea psihologică este un proces ce se desfăşoară într-un mediu sigur şi confortabil, care îţi asigură confidenţialitatea, unde, alături de un terapeut specializat:
vei explora o anumită problemă şi vei elabora un plan pentru depăşirea acesteia;
vei învăţa cum să îţi creşti bunăstarea generală;
vei învăţa cum să îţi gestionezi mai bine stresul și să reduci din comportamentele dezadaptative;
vei găsi soluţii pentru ieşirea dintr-o criză;
vei reuşi să funcționezi mai bine, din toate punctele de vedere.
Consilierea psihologică este o formă de intervenție psihologică ce se adresează persoanelor sănătoase care se află într-o situație de impas în ceea ce privește rezolvarea anumitor situații de criză, profesionale, sociale ori familiale.
Cel mai important scop al consilierii psihologice este rezolvarea unor probleme de natură emoțională sau interpersonală. Prin urmare, consilierea este cea care va pune la dispoziție o serie de instrumente pentru a putea depăși dificultățile.
Durata consilierii primare depinde de natura problemei. Uneori pentru unele persoane descoperirea propriilor abilități și resurse a fost un progres pentru trăirea unei vieți depline. Alteori consilierea psihologică poate fi un proces ce se desfășoară pe durata a 4-5 ședințe sau chiar mai mult.
Costul consilierii psihologice este în funcție de durata consilierii. Acolo unde este necesară o consiliere psihologică de durată și include mai multe ședințe, consilierea psihologică poate costa mai mult în funcție de numărul de ședințe.
După prima ședință cu psihologul vi se va comunica durata și costul consilierii psihologice și se vor programa data și ora următoarelor ședințe.
Consilierea psihologică este pentru tine dacă dorești să îmbunătățești un aspect specific al vieții tale, dacă întâmpini stres sau dificultăți în viață, dacă ești blocat într-o stare și nu trăiești la potențialul maxim, dacă ai nevoie de îndrumare și sprijin în luarea unor decizii, sau dacă treci prin crize ale vieții. Consilierea psihologică este pentru tine să trăiești identificând și folosind toate resursele vieții.
0742470356
ana@consilierepsihologica.info
Medias, Jud. Sibiu
Gavril Ana Estera
Cabinet individual de psihologie
Cod fiscal: 50359508
Certificat de inregistrare COPSI 1SB15080
0742 470 356
ana@consilierepsihologica.info