cauzele depresiei si soluții vindecătoare
, , ,

Cauzele depresiei și soluții vindecătoare

Cine n-a trecut vreodată prin văile adânci ale descurajării și lipsei de sens? Cine n-a cunoscut respingerea și durerea singurătății? Oare cine n-a cunoscut pierderea cuiva drag? Cine nu s-a simțit vreodată fără scop în viață sau împovărat de prea multe griji? Poate că încă n-ai cunoscut încă niciuna din cele de mai sus, pentru că încă nu ți-au ajuns pașii la hotarul lor. Cauzele depresiei și soluții vindecătoare sunt în întreaga noastră existență. De aceea este foarte important să fim atenți cum trăim, să fim conștienți că ce facem azi ne va influența mâine.

Uneori încercăm să dăm vina pe alții pentru toată durerea noastră, însă cu acest mod de abordare nu facem decât să ne mărim suferința. Da, este foarte adevarat, noi suntem parte din nucleul familial și parte din social, și acestea ne influențează și ne modelează. Dar tocmai pentru că știm aceasta ar trebui să fim mai responsabili de relațiile noastre, atenți la ce prieteni avem și ce fel de relații alimentăm cu cei din familie. Dacă treceți prin episoade mai grele în viață și căutați să aflați cauzele depresiei și soluții vindecatoare pentru aceasta ”stați în loc” și analizați-vă relațiile cu cei din jur și modul cum reacționați la toate influențele din jur.

 Cartea LEGĂTURI PIERDUTE –   de JOHANN HARI

În cartea sa  LEGĂTURI PIERDUTE – JOHANN HARI  autorul își povestește propria lui frământare cu privire la depresia sa. Adolescent fiind, începe să urce calvarul depresiei. Dar nu se oprește aici. Caută soluții vindecătoare pentru depresia sa, în toate colțurile lumii. Vrea să iasă de acolo. Astfel ajunge să își analizeze trecutul, să își evalueze relațiile, să își analizeze credințele despre viață și lumea înconjurătoare. Descoperă răspunsuri la  căutările sale și scrie această carte deosebit de utilă pentru noi toți. Cine n-ar avea nevoie să citească această carte? Cine nu caută să înțeleagă viața și toate capcanele ei?

Cartea  „ Legături pierdute – cauze reale ale depresiei și soluții vindecătoare ” pe mine m-a ajutat să mai înțeleg multe și să adaug soluții noi pentru a ajuta cât mai multe persoane să treacă cu bine prin văile adânci ale depresiei. Nu trebuie să îți pese doar de tine să citești această carte. Gândește-te că poate ai în jurul tău persoane dragi cărora ai putea să le întinzi o mână spre vindecare. Uneori nu știi cum, dar citește, învață, studiază, nu sta nepăsător. Nepăsarea ucide.

Autorul scrie din propria lui suferință si este o carte foarte utilă. Cu foarte multe exemple, arată atât de ușor de înțeles cauzele depresiei și soluții vindecătoare care sunt la îndemâna noastră. O carte care se citește foarte ușor, este atractivă și vindecătoare.

Acum vă las pe voi să vă cumpărați și să citiți cartea dar o să revin apoi cu o recenzie mai amănunțită. Succes la citit, dar mai ales putere să vă ridicați pe voi înșivă și apoi să ajutați și pe alții.

Facebook
Twitter
Email
Print

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Teama de moarte
Teama de moarte

Teama de moarte, cred eu, o experimentează fiecare om la un moment dat. Unii trec peste ea o vreme și apoi o tot alungă până

Read More →